UA-46322251-1
Lodge en omgeving

My Lodge


Lodge


Indeling

Kleine hal met toilet, sfeervol ingerichte, lichte woonkamer met flatscreen TV, tuindeuren naar terras, vloerverwarming, open keuken en open trap naar de slaapetage. De keuken is voorzien van een grote koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, kleine grill-oven en afzuigkap. De keuken is volledig ingericht met o.a. keukengerei voor 6 personen, een  waterkoker, koffiezetapparaat (snelfiltermaling) en broodrooster.   Eerste verdieping: slaapetage met een tweepersoonsbed (boxspring), een tweepersoons slaapbank, open badkamer met douche en wastafel. Verder nog een washoek met wasmachine, strijkplank, strijkijzer en droogrek. De slaapruimte is groot genoeg om een kinderbedje neer te zetten (zelf meebrengen).

Totaal woonoppervlak circa 55m2. In   de Lodge is gratis Wifi.

Ligging

 De lodge is vrijstaand gelegen aan het havenkanaal en heeft een eigen aanlegsteiger. Dit kanaal verbindt  de havenkom van Dinteloord  met  de drie jachthavens van Dinteloord en Heijningen en de rivier de Dintel. De jachthavens liggen aan de monding van het Volkerak. De lodge ligt landelijk,  op ongeveer 700 meter van de kern van het dorp. Dinteloord beschikt over alle voorzieningen zoals een supermarkt, diverse cafetaria, een open-lucht zwembad, diverse winkels en cafe's. In het dorp en in de jachthavens zijn een paar  restaurants met gezellige terrassen.  Voor meer info over openingstijden van de winkels: www.hartvandinteloord.nl.   


Het bekende Floris-V wandelpad van Amsterdam naar   Bergen op Zoom ligt langs de Lodge.

Het Havenkanaal, Het Volkerak en het Hollands Diep zijn geliefde viswateren. In maart 2018 is er voor de Belgische televisie een reportage gemaakt  over vissen op roofvissen met als verblijf voor de visser My Lodge.

De uitzending is te  bekijken via::  http://www.plattelandstv.be/video/vissersklap-fin-de-saison-roofvissen


Omgeving

Dinteloord ligt op 25 autominuten van Rotterdam en op 35 autominuten van Antwerpen. 

In de directe omgeving zijn diverse bezienswaardigheden.

Dintelse Gorzen

Door de mix van zout en zoet water is de Dintelse Gorzen een uniek natuurgebied. waar veel vogelsoorten te vinden zijn, Schotse Hooglanders en Shetland pony's. In de Gorzen ligt een wandelroute van 5 km. Het natuurgebied is te bereiken via de Vlietdijk in Dinteloord,

op  8 kilometer van de Lodge.
Willemstad

 Op 11 kilometer, waar het Volkerak en het Hollandsch Diep elkaar ontmoeten ligt het vestingstadje Willemstad. Willemstad heeft een historische stadshaven, oude stadswallen , diverse  restaurants en gezellige terrassen.                                                                                                                                                     De meeste winkels zijn op zondag geopend.


Bergen op Zoom

 Op 18 kilometer afstand ligt Bergen op Zoom, met zijn historische binnenstad, vele monumentale panden, smalle straten met talloze winkels, terrassen, bourgondische restaurants, het oudste hotel  van Nederland en  het Markiezenhof